Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Retourneren

Bent u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden? U kunt een artikel ruilen of retourneren op voorwaarde dat het artikel niet gebruikt, gewassen of beschadigd is en het met de originele labels en in de oorspronkelijke verpakking binnen 14 dagen retour wordt gestuurd. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u een artikel omruilt voor iets anders dan sturen wij dat nieuwe artikel kosteloos op.

 

Aanmelden van een retourzending

Wij vragen u uw retourzending eerst aan te melden door een email te sturen naar info@oldsouth.nl

 

U geeft dan aan welk artikel terug komt. Tegelijkertijd kunt u, zo nodig, informeren naar een andere maat of een ander artikel.

 

U kunt u retourzending sturen naar:

Old South

Olympiaplein 125

1077 CX Amsterdam

 

Let op: wanneer u een artikel retourneert in een envelop of platte verpakking, dus als brievenbuspost, dan scheelt dat aanzienlijk in de kosten, maar is dan niet traceerbaar, dit  in tegenstelling tot pakketpost., dat door middel van een track & trace code altijd te volgen is. PostNL rekent 6,75 voor pakketpost.

Old South is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp